20090429

на західному фронті приємні зміни

Минулого тижня, їдучи до Львова, трохи шкодував, що забув книжку - читати в машині. Рівно за тиждень випала така сама нагода. Прочитав "Помаранчеву дівчинку" і всім раджу, а купив просто, знаючи автора. Віз нас Павло польський львів'янин, козак. Відпросився з роботи по приїзді аж до Понеділка. Дякую полтавцю Володимирові Бойку. Копав землю, пиляв дерева, зустрів Хруща - в Зозулях. Зара в Назара з Оленкою. Вона вишиває рушник, а моя мама шиє сорочку. Ночувати йду до Тарасика Лавріва. Дзвонив Трачевський, просив притулку, Вей погодився,а ле той передумав. Дзвонила Токарева, питала про Космач і іже з ним. Чайка питала про обід. Дзвонив я - до Валерійка і інших людей. Він з компахою готуються об'їздити роверами Закарпаття. Шрек з Харкова, куди поїхав з моїм ключем, повернеться, каже, іншою людиною. Сьогодні з Христиною Семанюк зустрівся випадково. А також з Ростиком Гнатиком. Після Ковальчуків, хоч не мав грошей, заглянув в "Кінопалац" - як там ціни і місця і зрозумів, що на завтра відкладати не можна. Пішов в сторону пл. Ринок шукати кредиторів. Не дойшов, зустрів Павла Горака, його дівчина позичила суму на 2 останні квитки поруч, самі вони йти, отже, передумали. І отже Вейкові я теж не купив, але то не біда, бо виявилося, що маємо ще заброньовані. Зара йому це скажу. А прийшов я сюди, на Сихів, подивитися в інтернеті # Корицької, а то забув виписати з чату. Є.

20090421

швидка поїздка

Вирішив таки поїхати на малу Батьківщину. З родичами машиною після церкви в неділю. В понеділок, тільки в'їхавши у Львів, через шибку автобуса бачився зі Сватом. В Шевченківськім гаю на вході була п.Люба Сварник, перепустила нас - Назара, Адріяна. На проспекті Шевченка банда з водометоми влаштували собі пропускний пункт. Ставали перед машинами, відкривали двері і заливали пасажирів, або через вікна, люки. Ми теж принагідно згадали, що над ними мешкає Світозара. Напросилися і поливали людей вже з балкона. Теплою водою. Побачили Тарасика Лавріва, він нас запросив до себе - то по сусідству. Я ще горілкою на народ хлюпав. А коли з Соколом спішив я на свій поїзд, нас підібрав таксівкою Андрій Андрушків.

20090417

Людей треба сприймати такими, якими вони є. Щоб робити кращими.

20090413

просто похід

Блукали восьмеро Чернігівщиною. Просто. Таку собі Машу Власенко нога наболіла, то при кінці вже мене відправили з нею на авто-стоп. Третє авто - водій теж камуфльований - наплічники в багажник - там рушниця з патронами - мисливець. Каже, що майже в минулому. В майбітньому, каже - вже фотоапаратом. Підвіз км 25, його кохана телефоном питала, чого це він з нею українською. З Козельця до Києва сполучення не таке цивілізоване, як з Золочева до Львова.

20090407

2455

Знаю молитву до Бога математики, вона може бути нескінченна. Вистачає на весь шлях, на все життя. Від метро до хати 2455 кроків.

20090401

Здається, я заблокував роботу всього київського офісу новин. Уже на пів години. Зате комп'ютерщик працює во всю. За це мені вже роботи зменшили.