20090128

нема нету.

20090119

день Йордану в Україні

Дали мені в руки фотоапарат, щоб знімав відео, але я нехотячи використав його за призначеннням. До фоток попало небо, дерева... Зате є десь в Києві запис, де я купаюсь рівно тому рік. Файно. Для мене це було вдруге, для Евгена вдруге, для Олексія з Наталкою вперше, для Валерії вперше, для оператора "24" Сергія Ревуцького, який теж, виявляється, був там нині трошки згодом - втретє. Наше товариство пішло відігріватися до Хохлі і Ярослави. Позавчора я був там на її дні. Народження. Виніс 3 (три) наплічники речей на Сирець, 1 (один) - на сміття, і більше з ними не живу. Ходжу до метро тепер 20 хвилин через гай, собак і гаражі або їжджу з-під роботи аж під хату п'яткою. Полковий провулок, перший будинок, сьомий поверх, п'ятдесят п'ята квартира. Роман Чекалюк не їсть м'яса. Обживаємо.

20090102

телефони

Нині більше години простояв із Чайкою в черзі, щоб здати квиток на Львів. Той асмий, який за день до того з нею ж і купив. Просто вирішив не чекати зазначеної дати виїзду, а податися завтра рано самотужки. Вирушу на трасу із трьома телефонами. Пам'ятаю, як надибав перед львівським університетом у Моні для Дзіндзя його теперішній 0971251980, аби не купляв. Недавно Дзьо сказав, що знову не на зв'язку, то я йому підшукав і сам апарат. От лишень мій, попраний, щось іздає позиції. Іншим - що віддала Чайка - я вирішив оздобити бабцю. Вона давно просить, а така книжечка саме буде їй зручною - відкрити, закрити, без всяких кнопок, бабця практично-сліпа. Розберемося, але як' маєте зайву мобілку - можете віддати в якості гуманітарної допомоги, бо раптом усі пороздаровую - доведеться шукати й собі.

20090101

були деньки

Останнього 2008 дня зустрівся, врешті, з Країною Мрій і купив першу в цьому тисячолітті українську вінілову платівку. Тепер лишилося знайти, хто має програвач або дуже любить, щоб подарувати - бо для цього вона, власне, і придбана. Подяка Сергію Бєлкову, який виручив грошима.