20081130

велике переселення народу-2

Ну от і є. Я в гостях. 1 місяць, кажуть, буду. То ж треба - всі запаси у заначках вчасно так попідхождили до кінця. Бритви використав сповна, навіть для тих місць, де ніхто не бачить. Щоб не пропадали. ВИХіД. День виходу був напруженим, але все вклалося. Навіть Шрека на вокзал з торбами доправили, а потім на його місце - тобто до Хохлі - привезли майже всі мої речі. Шрек приїжджав щось купити і лишився, бо його земляк хотів машину в Києві купити. Думав вернутися з ним. Не знаю, що планував, а купив комп'ютер зі всім причандаллям. В той день дорогою ледь встигали через пробку і ледь доїхали - на смиканні через перемикання баків - до заправки. Дякую Григорію Панасенку. У прізвищі не впевнений.

20081128

пам'ятаю, таке: "Не більш грубіше, а більш грубо або просто грубіше чи грубше. Фразу "Чого так припекло?" у відповідь на настирливе, вдруге, -третє поспіль допитування, коли я вже зможу попити чай, у випадку, коли я запізнююсь до друга Гриця, який мене чекає з машиною - аби далі встигнути через центр в вечірній час на зустріч зі своїм господарем, забрати в нього гроші, тут же вивезти свої речі з помешкання, а паралельно з тим ще встигнути відвезти на вокзал Шрека з важкими речима, які навіть не в мене, та й сказану близькій, дружній людині - вважаю повністю нормальною. Тоном, позбавленим і натяків на неприязнь. Крім того, ми вже це колись обговорили - твій обмін інформацією з людьми і мій. Етика/логіка... А крім того, ти чомусь зробила виняток і не сприйняла цю фразу, як завжди все сприймаєш, тобто з гумором. Саме так я її і подавав." Це ОДНЕ ВИХІДНЕ.

20081127

Він нічого не досяг. Він все житя поступався інвалідам.

20081124

велике переселення народу

ОТ і ДОГОВОРИВСЯ, власника нашої квартири жінка з дому виганяє і він "просить" достроково пустити його в хату, яку він здав в оренду і ми, не виключено, погодимось. Що вже там ті пару днів? А Хохля з Ясьою відгукнулись і готові не на довго в себе притулити.

20081121

Я ВІДНОВИВ ЗАГОЛОВКИ

Теж новина. Аліна Титова вже не Титова, по ідеї. Святкуємо зміну прізвища редакторки. Вісіля.
ДЕМОЛОГІЯ. Часто все робиться вчасно само. Коли я рік тому зрозумів, що радіо лишає мене своїм працівником, що треба шукати більш постійне житло, що в п.Ярослава вже не випадає безкоштовно гостювати - Сашко РОщин звільнив дешеву кімнатку і я замість нього підселився в одну з трьох кімнат до Кузі з Ясьою і Савранських, коли господар сповістив про капремонт помешкання - надибалися екс-харків'яни Настя з Зореславом плюс Максим Кукало і ми гуртом винайняли 2 кімнати. Коли Макс Кук звільнився з радіо і поїхав в Тернопіль - Євгену Насадюку знадобилося житло, бо після стажування в ВР запропонували роботу, але вже без гуртожитка - і він замінив Максима. За рік київських гараздів екс-харків'яни перебралися до Львова, а друг Юрко вей підкинув на їх місце шукачів притулку Влада з Лілею. Я не напружувався, щоб когось шукати і вже й незвично хвилюватися з приводу житлового питання. Зараз усе йде до того, що і я переїду, бо хочу жити на пішохідній відстані від метро, а пробки після літа і осіннє чотирикркатне подорожчання їзди тільки підсилюють таке бажання. До того ж Ліля забирається в Тернопіль, Влад кудись, а Євген лишив sms "ключ під килимком сусідніх дверей. радіо рокс знову працює" і поїхав до рідного Донецька. Непоганий час для переселення, не доведеться нікого шукати чи підводити співмешканців своїм з'їздом. Тож - хто має/знає хату - кажіть за традицією. В першу Кузя запросив саме інтернетом.

20081118

КУДИ ПОДІЛАСЬ ТЕМА? Були у мене Сокіл, Палітра і Назар. Як добралися назад - не знаю. Бачилисьмо Жізель Лопес, вона також ходила на ту "Сьому расу" в "Бінґо".

20081109

Є така вулиця в Києві - бульвар Верховної Ради. Радіо Ера там знаходиться, потім я з Максимом Кукалом навіть квартиру на винайм там знайшли були, але поселились на Перова. Але. Там, виявляється, мешкає Олеся, яка в мене колись гостювала у Львові. Якось розкажу. Ще там не так давно поселилася Хохля з Ясьою (зара я в них), а нині віддавав я пані Ліди Волянської CD через її квартирантку Аню, яка теж живе на БВР.

20081106

ЩОЯ пам'я таю, щоя ПАМ'Я ТАЮ, ЩОЯ пам'я таю

ЩОЯ пам'я таю, щоя ПАМ'Я ТАЮ, ЩОЯ пам'я таю пам'ятаю, як було.
"... чого так пізно сказав?.. а в мене батьки приїжджають,.. не буду вдома... мені так шкода"... А якби просто і без пояснень будь-хто з них сказав "ні" - думка про ту людину б покращилась.

20081105

пам'ятаю ще трохи порпущеного. Був завдяки АртДиректору ПивБочки в них на концерті СанСея, бачив там ЮрКозія. Як і наступного вечора - на Молоці в ОльтаЦентрі. тАм теж був, і Козій, і СанСей, ще Андрушків, Іван з Тернополя - забрав для МаксКукала 1840 грн, Іра Нагорна, якісь знайомі, Влад, а також ЛХащенвська і ЄНасадюк, яких я провів. Пишу з офісу 24 каналу.